Het bedrijf

Wij zijn uw partner voor het ontwerpen en begeleiden van de uitbreiding en nieuwbouw van diverse bedrijfsgebouwen met bedrijfswoningen en melkveehouderijen inclusief inrichting. Het is ons doel, om op basis van uw toekomstvisie, de effici├źntie van het bedrijf, het comfort van de gebruikers en de optimalisering van de bedrijfsresultaten samen te smelten tot een optimaal ontwerp.

Tijdens onze werkzaamheden voegen wij een derde dimensie toe door het in 3D-tekeningen te verwerken om een beter beeld te verkrijgen voor alle partijen. Deze techniek bewijst zich keer op keer en naast toepassingen voor het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsgebouwen, passen wij de derde dimensie ook toe bij massastudies voor stedenbouwkundige plannen, impressies van te koop staande woningen en bedrijven, etc. Deze diensten zijn compleet geïntegreerd in onze diensten.

Tijdens de ontwerp-, vergunning-, aanbesteding- en uitvoeringsfase zullen wij het benodigde contact onderhouden met gemeentelijke instanties, milieudiensten, brandweer, aannemers, installateurs en overige partners.

Kortom, in fasen die u veel aandacht, tijd en zelfs geld kunnen kosten, verlenen wij diensten die deze zorgen van u wegnemen.